• Okresné kolo školského pohára SFZ dievčat

        Okresné kolo školského pohára SFZ dievčat

        14.05.2024 07:10
         

        2. miesto v okrese vo futbale dievčat

        V pondelok 13.5. 2024 sa naše dievčatá zúčastnili okresného kola školského pohára SFZ dievčat. Hralo sa na vonkajšom ihrisku v areáli ZŠ Dostojevského. Naše dievčatá hrali výborne a len tesne nám ušlo víťazstvo. Ale umiestnili sme sa aj tak na krásnom 2. mieste. Bola to pre niektoré dievčatá  nová skúsenosť a o rok už dievčatá budú vedieť čo ich čaká, načo sa máme pripraviť.  Dievčatám blahoželáme za krásne umiestnenie, ďakujeme im  za predvedené výkony a  za reprezentáciu našej školy.

        PaedDr. Eva Vallušová

      • Krajské kolo McDonal`s cup

        Krajské kolo McDonal`s cup

        13.05.2024 09:22
         

        Krajské kolo v McDonald's cup

        Naše žiačky a žiaci ako víťazi okresu boli 9.mája 2024 súčasťou legendárneho futbalového turnaja McDonald's cup, ktorý sa uskutočnil v Národnom tréningovom centre v Poprade. Bol to už 25. ročník tohto obľúbeného turnaja, ktorého  sa zúčastnilo 12 družstiev. Účastníkmi boli najlepšie tímy z okresov Prešovského kraja, ktoré predvádzali svoje futbalové kvality.  Prvé miesto a postup do veľkolepého finále si vybojovali futbalisti a futbalistky z Vranova nad Topľou. Druhá priečka patrí Prešovu a bronz poputoval do Bardejova.  Naša škola obsadila 10. miesto. Krajský turnaj sprevádzala výborná atmosféra, o ktorú sa postarali Kopačkovo, SMILO, futbalový freestyler Peťo Herstek a viaceré zvučné futbalové osobnosti. Samozrejme nechýbal ani maskot turnaja, Loptík. Malých futbalistov a futbalistky prišiel podporiť aj 2. zástupca primátora mesta Poprad, Ondrej Kavka. Chceme poďakovať naším dievčatám a chlapcom za reprezentáciu našej školy.

                                                                                                              PaedDr. Eva Vallušová

         

      • Víťazi v okrese v McDonald's cupe

        Víťazi v okrese v McDonald's cupe

        06.05.2024 07:11
         

            Naše dievčatá a chlapci z 1. stupňa sa 30.4. 2024 zúčastnili okresného kola v McDonald's cupe. Na okresné kolo sa však museli prebojovať víťazstvami v priebehu troch obvodných kôl. Ich kvalita a túžba po víťazstve sa ukázala aj na okresnom kole, kde zvíťazili a získali 1.miesto. Týmto umiestnením budú reprezentovať našu školu a okres na krajskom kole 9.5. 2024 v Národnom tréningovom centre v Poprade. Gratulujeme k výhre a držíme palce v krajskom kole .

                                                                                                                     PaedDr. Eva Vallušová

      • Víťazstvo na krajskom kole vo vybíjanej dievčat

        Víťazstvo na krajskom kole vo vybíjanej dievčat

        02.05.2024 07:33
         

         30.apríla sa v Prešove konalo krajské kolo vo vybíjanej dievčat, kde sa naše dievčatá prebojovali víťazstvom v okresnom kole. Krajského kola sa zúčastnilo 10 družstiev z Kežmarku, Brezovici, Starej Ľubovni, Bardejova, Vranova, Spišského Podhradia, Sniny, Humenného a Prešova.  Hralo sa systémom každý s každým v dvoch 5 členných skupinách. Zo skupiny sme postúpili z prvého miesta. Teda sme hrali o prvé miesto a to proti  Vranovu, ktorý tiež vyhrali svoju skupinu. Súperky síce mali svoje kvality, ale naše dievčatá dali do toho všetko a právom vyhrali aj tento zápas a zároveň celé krajské kolo. Druhé miesto teda obsadil Vranov a na 3. mieste sa umiestnili dievčatá z Kežmarku. Dievčatá budú reprezentovať nielen našu školu, okres ale aj kraj na celoštátnom kole v júni v Šamoríne. Dievčatám blahoželáme a držíme prsty na majstrovstvách Slovenska.

                                                                                                                          PaedDr. Eva Vallušová

      • Slávici z lavice

        Slávici z lavice

        26.04.2024 13:10
         

        OKRESNÉ kolo  speváckej   súťaže  a veľké prekvapenie

              Dňa 19. apríla 2024 / piatok / sa v Dome kultúry na Štefánikovej ul. v Poprade uskutočnilo OKRESNÉ KOLO  speváckej súťaže „ Slávici z lavice „. 

         Do okresného kola postúpili  víťazi jednotlivých škôl v každej kategórii. Z našej školy postúpili:

        v 1. kategórii – Tomáš Kovalčík z 3.A,

        v 2. kategórii – Hugo Brejka z 5. A

        a v 3. kategórii – Zina Greňová zo 7. A triedy.

              Naši speváci predviedli skutočne výborné spevácke výkony, za čo im patrí veľká pochvala.

        A aké prekvapenie ich čakalo?

        Pozvanie do poroty prijal známy slovenský spevák a finalista SUPERSTAR : TOMÁŠ BEZDEDA.

              Deti boli z toho nadšené / určite sa im aj lepšie súťažilo /, pretože ich milo privítal, povzbudil a na záver si s ním mohli spoločne zaspievať a vyfotiť sa.

        Bolo to veľmi príjemné hudobné dopoludnie.

        Do spievania, priatelia

                                                                                          Mgr. Monika Klimová